ΠΑΡΙΣΗΣ Α.Ε

Αντιπροσωπεία RENAULT - Service - Ανταλλακτικά

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Home RENAULT Ανανεωμένο Megane Hatchback

Ανανεωμένο Megane Hatchback

Ο δυναμικός χαρακτήρας του νέου Megane Hatchback μαγνητίζει τα βλέμματα. Η νέα σχεδίαση του μπροστινού τμήματος γοητεύει χάρη στις ρευστές γραμμές σχεδίασης. Τα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED ενσωματώνονται στα φωτιστικά σώματα συνθέτοντας μια προσωπικότητα ξεχωριστή με στυλ.Οι λεπτομέρειες σε μαύρο γυαλιστερό χρώμιο προσθέτουν κομψότητα στη σχεδίαση και προϊδεάζουν για το ποιοτικό εσωτερικό...

Απολαύστε το εδώ.


 


 

 


Newsflash

Το νέο Clio IV είναι γεγονός!Μετά από 23 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην αγορά,το Clio εφευρίσκει ξανά τον εαυτό του και καταφέρνει να σας κλέψει την καρδιά και το νου με τον γεμάτο πάθος σχεδιασμό του και τις τεχνολογικές καινοτομίες του.

Βραβεύτηκε με 5 αστέρια στο EuroNCAP μετά από μια σειρά τεστ παθητικής ασφάλειας, αποδεικνύοντας με άλλον έναν τρόπο την ποιότητα του σχεδιασμού και της κατασκευής του.Είναι διαθέσιμο σε βενζινοκίνητο, πετρελαιοκίνητο αλλα και σε σπορ έκδοση εμπνευσμένη κατευθείαν από την Formula 1!

Επισκευθείτε τις εγκαταστάσεις μας για περισσότερες πληροφορίες και για να γνωρίσετε από κοντά το νέο μοντέλο της Renault.